Mr. Martien (J.P.N.) Steijven 
Mr. Chris (J.P.H.M.) Bonnier 
Mr. Rob (L.A.) van Buul  
Mr. Pim (W.A.T.) Wieland 

Locatie Eindhoven:
Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven

Locatie Tilburg:
Dr. Hub van Doorneweg 183
5026 RD Tilburg

Tel: +31 (40) 213 17 14
Fax: +31 (40) 213 17 15

KvK: 17276599

Wettelijke informatie
Algemene voorwaarden
Kantoorklachtenregeling
 

  

In 2005 begon mr. Martien Steijven, na 20 jaar in de ondernemingsrechtpraktijk werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Eindhoven, zijn eigen kantoor in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe kantoor kenmerkte zich door specialisatie op de rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken hebben en door een persoonlijke benadering van de clint.

Vanaf 1 februari 2007 heeft mr. Chris Bonnier zich bij het kantoor aangesloten en is het kantoor verder gegaan onder de naam “Steijven & Bonnier Advocaten”. Chris Bonnier heeft, op het gebied van het ondernemingsrecht, vr zijn toetreding meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de juridische advies- en procespraktijk.

Zowel Martien Steijven als Chris Bonnier zijn steeds werkzaam geweest in multidisciplinaire adviesorganisaties waar intensief werd samengewerkt met accountants en belastingadviseurs. Voor u als ondernemer heeft dat als voordeel dat wij gewend zijn makkelijk te communiceren met uw andere adviseurs.

Onze roots liggen in het Eindhovense. Daarom ook is ons kantoor gevestigd in het centrum van Eindhoven op een bekende, goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte tegenover het Parktheater en de St. Joriskerk.

Met ingang van 1 januari 2011 is mr. Pim Wieland in dienst getreden bij onze maatschap, nadat hij eerst als studentstagiair en later als parttime juridisch medewerker bij ons kantoor heeft gewerkt. In november 2010 is Pim afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, alwaar hij een ondernemingsrechtelijke opleiding heeft genoten. Na zijn beëdiging in januari 2011 is hij als advocaat werkzaam op het gebied van het algemene ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht.

In juni 2016 is mr. Rob van Buul toegetreden tot het kantoor. Rob van Buul werkt sinds 2000 als advocaat in de ondernemingsrechtpraktijk. Daarvoor is hij werkzaam geweest als juridisch adviseur en in de accountancy. Evenals Martien Steijven en Chris Bonnier is hij gewend om in multidisciplinaire adviesorganisaties te werken.