Mr. Martien (J.P.N.) Steijven 
Mr. Chris (J.P.H.M.) Bonnier 
Mr. Rob (L.A.) van Buul 
Mr. Martin (A.J.J.) Niesten 

Locatie Eindhoven:
Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven

Locatie Tilburg:
Dr. Hub van Doorneweg 183
5026 RD Tilburg

Tel: +31 (40) 213 17 14
Fax: +31 (40) 213 17 15

KvK: 17276599

Wettelijke informatie
Algemene voorwaarden
Kantoorklachtenregeling
Privacy beleid
 

  

In 2005 begon mr. Martien Steijven, na 20 jaar in de ondernemingsrechtpraktijk werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Eindhoven, zijn eigen kantoor in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe kantoor kenmerkte zich door specialisatie op de rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken hebben en door een persoonlijke benadering van de cli�nt.

Vanaf 1 februari 2007 heeft mr. Chris Bonnier zich bij het kantoor aangesloten en is het kantoor verder gegaan onder de naam “Steijven & Bonnier Advocaten”. Chris Bonnier heeft, op het gebied van het ondernemingsrecht, v��r zijn toetreding meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de juridische advies- en procespraktijk.

Zowel Martien Steijven als Chris Bonnier zijn steeds werkzaam geweest in multidisciplinaire adviesorganisaties waar intensief werd samengewerkt met accountants en belastingadviseurs. Voor u als ondernemer heeft dat als voordeel dat wij gewend zijn makkelijk te communiceren met uw andere adviseurs.

Onze roots liggen in het Eindhovense. Daarom ook is ons kantoor gevestigd op een bekende, goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte.

In juni 2016 is mr. Rob van Buul toegetreden tot het kantoor. Rob van Buul werkt sinds 2000 als advocaat in de ondernemingsrechtpraktijk. Daarvoor is hij werkzaam geweest als juridisch adviseur en in de accountancy. Evenals Martien Steijven en Chris Bonnier is hij gewend om in multidisciplinaire adviesorganisaties te werken.

Met ingang van 1 maart 2018 is mr. Martin Niesten toegetreden tot ons kantoor. Martin oefent zijn praktijk uit naast een functie als advocaat bij een grote verzekeringstussenpersoon. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij veel ervaring heeft met het verzekeringsrecht. Maar ook met het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht, denk aan contracten in vele vormen en maten, is hij heel vertrouwd.